Om oss

om oss säfsen logiSäfsen Logi B&B ägs och drivs av mig Cindy och min make Alfredo och har gjort sedan starten för snart 10 år sedan. Vi har ett förflutet i Italien där vi träffades för drygt 25 år sedan när jag turistade på orten där Alfredo arbetade som bartender. Jag är född och uppvuxen i Sverige och Alfredo är italienare.

Vi fastnade direkt för varandra och jag tvekade inte att lämna Sverige för att bosätta mig i Italien, vilket jag inte heller ångrat en endaste dag. Så småningom tog vi chansen och öppnade ett litet pensionat i alperna som vi drev i ca 12 år.  Vi kände sen att vi vill prova på att bo i Sverige och hittade tomten där Säfsen Logi B&B ligger idag. Vi slog till och planerna satte genast igång på att bygga ett bed & breakfast med italienska influenser. Sagt och gjort och den 1 november 2006 hade vi våra första övernattningsgäster.

Sedan har det rullat på och idag är vi i stort sett fullbokade hela året. Att driva ett bed & breakfast är inte bara ett jobb utan en livsstil och vi älskar verkligen vårt sätt att leva. Att träffa nya människor i stort sett varje dag berikar våra liv enormt och att dessutom ha förmånen att bo så nära underbar natur är riktig lyx. Hos oss är alla välkomna och önskar ni ha en kickoff med företaget, åka på en skolresa eller liknande hjälper vi gärna till. Vi erbjuder även helhetslösningar till festen eller bröllopet.

Vi hoppas vi kan medverka till att göra er vistelse på Säfsen Logi B&B till en härlig upplevelse och ett underbart minne.

Välkomna!

                                                    // Cindy & Alfredo