Våra lokaler

Det ingår mer i Säfsen boende än bara en säng att sova i och en plats att ställa väskan på, för det krävs givetvis mer än så för att man ska känna sig som hemma. När man bor hos oss kommer man att kunna vistas i våra olika lokaler, och man kan antingen ta sig en stund för sig själv eller så kan man passa på att lära känna de andra hyresgästerna. Och givetvis ingår det även måltider när man bor hos i Säfsen Logi B&B!

Delade ytor

säfsen boendeMan kan alltid sätta sig i restaurangen och läsa en tidning framför den öppna spisen (eller kanske surfa på sin läsplatta), och under utsatta tider serveras det även mat. Ifall man är hungrig under andra tider på dygnet kan man lägga in önskemål hos köket för att de ska koka ihop något, om möjlighet finns. Det finns även en rad olika lokaler man kan vistas i när man är trött på att vara på sitt rum, samt ett lekrum där barnen kan ha roligt.

Rekreation

Säfsen boende har alltså mer att bjuda på än mat, och du kan ägna dig åt aktiviteter även utan att lämna byggnaden. Vi har till exempel ett tv-rum (eller ”vardagsrum”) där man kan se på film, och vi har streaming tillgängligt där man kan välja mellan ett stort antal olika filmer och TV-serier. Det finns även ett litet gym där man kan använda en rad olika maskiner för att sträcka ut musklerna och hålla sig i form.

Lokaler att hyra

Utöver att man kan hyra rum hos oss så finns det som sagt mer att hämta hos Säfsen boende eftersom vi även erbjuder helhetslösningar till fest och bröllop. Du kan även hyra lokalerna till andra typer av event, och vi kan hjälpa dig med förberedelser av olika slag. Vi kan till exempel stå för maten under eventet, samt hjälpa till med möblering och utsmyckning. Om ni vill kan vi även hjälpa till med underhållningen!

Balsalen

säfsen boendeMan behöver givetvis inte hålla bal inne i balsalen, men man kan om man vill. Det är en utmärkt sal att hålla bröllopsfester i och den har plats för många gäster. Om du vill hålla bröllopet hos oss kan vi även hjälpa till med att hitta en vigselförrättare. Oavsett om du vill anordna en fest, en maskerad, en dans eller någon annan typ av tillställning kan du hyra vår balsal och anpassa den efter dina behov.

Konferensrummet

Om man vill vidareutveckla ditt företag, eller ta med dem på en mysig resa och samtidigt ha möjlighet att arbeta, kan du hyra vårt konferensrum. Det går att möblera om så att man sitter vid ett stort konferensbord eller så att man sitter vid olika öar av mindre bord, och man kan meddela oss i förväg så kan vi ordna det. Rummet är rikt på kontaktuttag och har bra uppkoppling så att man även ska kunna hålla videokonferenser och annat i lokalen. Rummet fungerar även bra som studiesal under klassresor, eller som pysselrum om man behöver extra mycket utrymme för att förbereda balsalen.