Våra rum

Vi har tre olika rumskategorier och två sviter och förutom sviterna är rummen likvärdigt inredda. Storleken kan skilja lite på rummen men komfort och utrustning är densamma i alla. Alla våra rum och sviter är bäddade när du kommer och vi bäddar och städar när du reser hem.

Enkelrum

Rustika rum inredda med enkelsäng och sängbord i massivt trä. Här finns garderob, ett litet skrivbord med tillhörande stol, en liten byrå och en mysig fåtölj. Badrummet är helkaklat med dusch och lyxigt handfat i italiensk design. Liten balkong med en stol och ett litet bord där morgonkaffet kan avnjutas i soluppgången.

Dubbelrum standard

säfsen logi dubbelrum

Dubbelrum med en rustik dubbelsäng queensize och två sängbord i massivt trä. Dubbelgarderob och byrå med plats för alla dina tillhörigheter. Ett litet skrivbord med tillhörande stol och två små fåtöljer i härligt naturmaterial. Helkaklat badrum med dusch och handfat i italiensk design. Balkong med två stolar och ett litet bord där du kan njuta av din kopp kaffe eller te morgon som kväll.

 

Dubbelrum deluxe

Lite större dubbelrum med dubbelsäng kingsize och två tillhörande sängbord i massivt trä. Dubbelgarderob och byrå med gott om plats för kläder och andra tillhörigheter. Helkaklat badrum med badkar och handfat i italiensk design och fönster där du kan njuta av en härlig utsikt över fantastisk natur. Rummet har plats för en extrasäng. Balkongen har fyra stolar och ett bord där du kan må bra med en kopp te/kaffe och beskåda fantastiska soluppgångar.

Svit Säfsen

säfsen logi svitVårt näststörsta rum som ligger i vinkeln på huvudbyggnaden är inrett med fokus på sten, trä, skinn och linne. En hög dubbelsäng kingsize med sängbord i återvunnet trä. I rummet finns också garderob, byrå, skrivbord, bäddbar soffa och två fåtöljer. Badrummet har stenväggar i samma stil som rummet, stengolv, badkar och vackert handfat i sten. Här kan du ligga i badkaret och se ut genom fönstret och njuta av utsikten av den vackra Säfssjön. Detta rum har plats för en extrasäng. Balkongen är en lite större balkong med två bekväma rottingfåtöljer och tillhörande bord. I rummet finns också ett litet kylskåp med fri minibar, en espressomaskin och färsk frukt. Detta är ett rum som kan få vem som helst att vilja stanna kvar i rummet och bara slappna av och njuta.

Svit Honeymoon

säfsen logi honeymoon svitVårt största rum fyllt med underbar lyx. Inredningen består mestadels av trä, skinn och vackra linnetyger. Här sover du kungligt i en kingsize dubbelsäng under en vacker sänghimmel och i våra lyxigaste sängkläder. I rummet finns ett underbart, nedsänkt hörnbubbelbadkar där ni kan njuta av ett väldoftande hett bad. Toaletten är helkaklad med en duschhörna, relaxstol och ett vackert handfat i marmor från Italien. Det finns dubbelgarderob, byrå, soffgrupp och ett skrivbord med en bekväm stol till. På rummet finns en liten kyl med fri minibar, en espressomaskin och färsk frukt varje dag. Balkongen är vår största och har två riktigt härliga rottingfåtöljer med fotpallar och ett litet avlastningsbord. Här kan ni njuta av vackra solnedgångar över Säfssjön. Våra gäster i svit Honeymoon välkomnas av färsk frukt, lyxig choklad och mousserande vin.

Alla våra gäster välkomnas av färska blommor och färsk frukt på rummet vid ankomst.